Ігор СУРКІС: «Розумію, що творять судді. Але я не дам знищувати Динамо»

Президент київського клубу незадоволений рішеннями арбітрів в останніх матчах

Президент «Динамо» Ігор Суркіс зробив гучні заяви щодо суддівства в недавніх матчах київської команди.

«ВАР? Якщо наш забитий м'яч скасували через пасивне положення поза грою у Вербича, то такі голи не скасовують. Якщо поза грою був Русин, то треба креслити лінію. Мені складно говорити. В такому моменті суддя міг провітритися і пробігти ще п'ять метрів і подивитися, було поза грою чи ні. Не зрозуміло.

Але є ж й інші моменти, наприклад, коли фолить Кадірі - питань немає. Арбітр гру не зупиняє, атака продовжується. Коли наші гравці, рефері навпаки, свистить і зупиняє гру. Є моменти, які не видно неозброєним оком уболівальникам, але ті, хто в футболі, хто розуміє його, все бачать і відчувають.

Я теж це відчуваю і розумію, що роблять і творять судді на сьогоднішній день. Вони думають, що їм так легко буде знищити київське «Динамо»? Не буде їм так легко. Сьогодні я мовчу, а завтра буду говорити про це голосно, тому що так судити не можна. Грають тим більше дві команди: дай грати в футбол, суди однаково - в одну й іншу сторони. Я ж ні слова не говорив за червону картку Кадірі. Без питань. Не кажу, що неправильно в Дніпрі вилучили, ми 1:3 програли. Я ж не кажу про те, що ті картки, які дала Монзуль у двох іграх - такі картки в принципі в Європі не дають.

Але на сьогоднішній день вони там зверху сидять і диктують. Добре, ми подивимося, як буде продовжуватися далі, як будуть у них розвиватися події, особливо в суддівському корпусі. Я мовчати не буду, ще раз кажу. Я витрачаю свої гроші, нерви і здоров'я, але не дам, щоб знищували команду. Те, що було в сьогоднішньому матчі з «Олександрією», я можу назвати одним словом - беззаконня», - сказав Суркіс.

Нагадаємо, що «Динамо» в меншості обіграло «Олександрію» (1:0) у чвертьфіналі Кубка України.

Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:13 1

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт Франкфурт»

Коментарі