Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Подарували супернику м'яч»

Наставник «Динамо» прокоментував нічию з чернігівською «Десною» (1:1)

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко підбив підсумки нічиєї з чернігівською «Десною» (1:1) в поєдинку 23-го туру УПЛ.

- Що сьогодні не вдалося команді, щоб взяти три очки?
- Не вдалося уникнути помилок, які завадили здобути той результат, на який ми заслуговували. В принципі, тут навіть нема чого коментувати. Тому що всі команди проти нас грають дуже строго в обороні, і забивати досить-таки важко. Ми забили і подарували м'яч супернику. Нам такі не дарують.

Звичайно, дуже шкода, всі засмучені. Але і сам футбол, звичайно ж, в такому настрої через цю епідемію... Гра без глядачів, без підтримки. Напевно, на такий футбол дуже важко налаштовувати хлопців, команду. Особливо після важких ігор на Кубок. У нас є невеликі кадрові проблеми: Дуелунд отримав невелику травму, не відновилися Пиварич, де Пена, Сидорчук пропускав. Обидві команди хотіли сьогодні домогтися бажаного результату. «Десні» це вдалося. І ми їй в цьому дуже допомогли.

- В кінці матчу арбітр додав всього три хвилини, хоча мінімум чотири хвилини дивився повтори...
- Немає сенсу з ними розмовляти. У них свої погляди на футбол, на суддівство.

- В кінці гри ви не випускали нападників, зокрема, Соля і Цітаішвілі. Ви були задоволені тими гравцями, які перебували на полі?
- Я думаю, що в цю гру увійти було досить важко. Для Гео абсолютно не було простору, те, що він любить і вміє. Важливо, що в таку гру важко увійти. В принципі, ми створювали моменти, хоч і не скажу, що багато. Гра повинна була бути виграна. Тому ми не зробили ці заміни.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі