ПЯТЕНКО: «Втрати двох ключових гравців Шахтаря практично не було помітно»

Український фахівець прокоментував перемогу донецького клубу над «Вольфсбургом»

Тренер Володимир Пятенко поділився враженнями від перемоги української команди над «Вольфсбургом» (2:1) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

««Шахтар» домігся позитивного результату - це радує, і це дуже важливо, адже перемога здобута в гостях. Крім того, також важливо, що «гірники» зробили висновки з невдалого першого тайму виїзного поєдинку з «Бенфікою». Цього разу команда Луїша Каштру почала дуже активно, низько в оборону не сідала і високо пресингувала, змушуючи суперника помилятися.

Мені здається, на футболістів «Вольфсбурга» дуже негативно вплинув антураж цього матчу. Те, що грати довелося без уболівальників, явно було на руку «гірникам». Німецькі команди більш звичні до повних стадіонів, ніж наші команди. Поєдинок з боку сприймався, як контрольний. Але я не хочу сказати, що «Шахтар» виграв тільки завдяки цьому.

Я не побачив великої різниці в грі «гірників» до перерви і після. «Шахтар» агресивно і якісно діяв і в другому таймі. Слід врахувати, що, крім Степаненка, не було ще й Марлоса. Але ті хлопці, які вийшли у «Шахтаря» на поле, зуміли зробити так, що втрати двох ключових виконавців практично не було помітно.

Я б не став когось відзначати. Найкращим був «Шахтар», і все! А що стосується Маркоса Антоніо, то він зіграв дійсно добре, але я сподіваюся, що у нього ще будуть кращі матчі», - сказав Пятенко.

Максим Гаптар Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24