ПСЖ забив два м'ячі Боруссії і пройшов до четвертьфіналу Ліги чемпіонів

Перемогу парижанам принесли голи Неймара и Берната

Цей матч проходив у Парижі без глядачів і, цілком можливо, що на старті гри суперники просто звикали до незвичної тиші трибун. У всякому разі за перші 20 хвилин запам'ятався лише один удар по воротах у виконанні гравця «Боруссії» Санчо, але м'яч пролетів поруч зі штангою.

Тільки ближче до середини тайму господарі поля зуміли налагодити гру в атаці і на 25-й хвилині Кавані мав відмінну можливість вивести «ПСЖ» вперед. Він увірвався до штрафного майданчика і сильно пробив низом, однак в ціль не влучив. Втім за три хвилини зумів відзначитися його партнер по команді Неймар. Після подачі кутового він виявився спритнішим за всіх у воротарському майданчику і головою з близької відстані послав м'яч у сітку воріт.

Після пропущеного голу футболісти «Боруссії» помітно активізувалися. Рахунок 1:0 їх уже не влаштовував (нагадаємо, що в першій грі німці перемогли 2:1) і німецька команда пішла вперед великими силами. Втім, особливої вигоди зі своєї ігрової переваги гості не витягли. Більш того, вже у компенсований арбітром до першого тайму час вони пропустили контратаку парижан, яку точним ударом завершив Бернат.

В другому таймі «Боруссія» хоча і багато атакувала, забити так і не змогла. Справедливості заради треба відзначити, що і особливо небезпечних моментів вона створила зовсім небагато. А на передостанній хвилині основного часу гості ще залишилися у меншості - з поля був вилучений Джан.

Таким чином, «ПСЖ» виграв з рахунком 2:0 і вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ

Ліга чемпионів УЄФА. 1/8 фіналу

ПСЖ - Боруссія Д - 2:0

Неймар (28), Бернат (45+1)

Бернат (68), Неймар (89), Ді Марія (90), Маркіньос (90) - Холанд (16), Хуммельс (61)

Джан (89)

«ПСЖ»:
Навас, Бернат, Кімпембе, Маркіньос, Керер, Паредес (Куассі, 90+2), Гуей, Ді Марія (Кюрзава, 79), Неймар, Сарабія (Мбапе, 64), Кавані

«Боруссия Д»: Бюркі, Піщек, Хуммельс, Загаду, Вітсель (Рейна, 71), Джан, Хакімі (Гьотце, 87), Геррейру, Санчо, Холанд, Т.Азар (Брандт, 69).

Арбітр: Ентони Тейлор (Англія)

Стадіон: «Парк-де-Пренс»

ПСЖ - БОРУССІЯ Д. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 09:47 9

Колишній нападник – про колегу за амплуа

Коментарі