У Києві через коронавірус ввели обмеження на масові заходи

Судячи з усього, заходи стосуються і спорту

Мер Києва Віталій Кличко оголосив, що в якості превентивних заходів через поширення коронавірусу в місті з 12-го березня обмежують освітній процес і скасовуються масові заходи.

Саме про спортивні заходи нічого не сказано, але вводяться, наприклад, обмеження на кіносеанси і торгові центри. Треба думати, стадіонів це теж стосується.

Ймовірно, організатори конкретних турнірів будуть приймати рішення по своїм змаганням. Наприклад, проводити матчі без глядачів, як це відбувається в Іспанії та інших країнах.

«Щоб запобігти можливому розповсюдженню захворювання коронавірус, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів і обмежень. Хоча в Києві поки не зареєстровано жодного випадку захворювання коронавірусом, ми вирішили не чекати і убезпечити жителів міста. Превентивні заходи в Києві вводимо з 12 березня. Попередньо - до кінця березня», - заявив Кличко в своєму зверненні.

Раніше повідомлялося, що сьогодні Кабінет міністрів України на своєму засіданні може ввести подібні заходи на території всієї країни.

Іван Зінченко Джерело: Інтерфакс-Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 04:50 3

Адемола Лукман став першим гравцем з 1975 року, який забив 3 м'ячі у фіналі єврокубку

Коментарі