Владислав ПРИЙМАК: «Для нашої команди гра не вдалася на 100%»

Півзахисник ПФК «Львів» прокоментував нічию в матчі з «Карпатами»

Півзахисник ПФК «Львів» Владислав Приймак прокоментував результат матчу, в якому «синьо-золоті леви» зіграли внічию в дербі проти «Карпат» (0:0).

- Для нашої команди гра не вдалася на 100%, адже не показали те, до чого готувалися. Не вдалося забити - це є головною проблемою в сьогоднішній грі. Хоча вдалося зберегти ворота «сухими» - це вже говорить про щось позитивне. На 100% нам гра сьогодні не вдалася.

- Чому не вийшла гра в атаці?
- Важко про це зараз сказати. Потрібно разом сідати та розбирати гру, і вирішувати в чому була проблема.

- Ти сьогодні грав на місці на місці центрального захисника замість рідної позиції опорного півзахисника. Як тобі гралося в парі з Люлькою?
- З такими футболістами, як Люлька, завжди комфортно грати. Він на досвіді підкаже, куди рухатися. Такі підказки є важливі на полі від досвідченого партнера. Так, звичайно, ця позиція не моя, тому сьогодні було дещо важко.

- Як вам атмосфера на стадіоні?
- Завжди приємно, коли на гру приходить чимало вболівальників, що б вони не кричали. Це не слухається на полі, слухається атмосфера, шум. Це вже є приємно. Дякуємо вболівальникам, що приходять. Сподіваємося, що на наступні ігри вони теж прийдуть.

Олександр Тішура Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном