Дніпро-1 – Маріуполь – 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку двадцять другого тура Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр ліга. 22-й тур.

Дніпро-1 - Маріуполь 3:0


Чичиков, 68, 86, Булеца, 81

Ігнатенко, 23, Яворський, 36

Чоботенко, 23 (грубе порушення правил), Яворський, 39 (друге попередження), Ігнатенко, 76 (друге попередження)

Дніпро-1: Кліщук - Польовий, Логінов, Сваток, Адамюк - Кравченко - Булеца, Вакулко (Сніжко, 64), Батагов (Чічіков, 46) - Супряга (Коркішко, 69), Хобленко.

Запасні: Юрчук, Лопиренок, Гуйє, Тейлор.

Маріуполь: Гальчук - Дава, Чоботенко, Яворський - Ігнатенко, Федорчук - Горбунов (Полегенько, 69), Топалов (Фомін, 60), Мишньов, Кірюханцев - Кулаков (Тищенко, 46).

Запасні: Поспєлов, Чех, Корнієнко, Кащук.

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон: «Дніпро-Арена» (Дніпро).

Наші оцінки:

Заміни Дніпра-1: Чічіков - 7,0, Сніжко - 5,0, Коркішко - 5,0.

Заміни Маріуполя: Тищенко - 4,0, Фомін - 4,0, Полегенько - 4,0.


У неділю, 8-го березня, відбудеться поєдинок двадцять другого туру Української Прем'єр-ліги, в якому дніпровський «Дніпро-1» битиметься проти «Маріуполя». Матч пройде в Дніпрі, на поле стадіону «Дніпро-Арена», початок о 17:00.

Вирішальною грою з точки зору визначення останнього учасника верхньої «шістки» команд могла б стати гра в Дніпрі між колективами Дмитра Михайленка та Олександра Бабича, якби не поєдинок в Києві, де на полі «Облонь-Арени» буде вершити свою долю в поєдинку проти діючого чемпіона «Колос». Для УПЛ нечасті випадки, коли інтрига живе аж до останньої секунди, тому пропускати одну з частин заочної битви за «краще життя» вже точно не варто. «Маріуполю» потрібна будь-яка осічка «колосків» і власна перемога в грі проти «Дніпра-1», який буде щосили чіплятися за можливість не відстати від першого рядка майбутньої «нижньої шістки».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Дніпром-1» і «Маріуполем». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Коментарі