ПФК Львів – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В гостях, як вдома

У неділю, 8 березня, ПФК «Львів» на стадіоні «Україна» прийматиме «Карпати», які на цьому стадіоні також приймають своїх суперників у чемпіонаті. «Зелено-білі» мають нагоду перервати свій клубний антирекордний безвиграшний серіал у Прем'єр-лізі, який з 20 вересня минулого року триває 14 ігор: чотири нічиї та десять поразок.

Загалом у Прем'єр-лізі «Карпати» зустрічалися зі «Львовом» вже п'ять разів і ще жодного разу не перемагали: дві нічиї та три поразки, різниця м'ячів 4-10. «Львів» в ролі господарів поля двічі приймав «зелено-білих» і двічі арбітри фіксували нічию. Попередня така зустріч відбулася ще 22 вересня 2018 року, на стадіоні «Арена Львів». Обидва голи були забиті у другому таймі: першим відзначився Сергій Мякушко, а згодом бразильський легіонер «містян» Бруно вирівняв становище - 1:1.

Потім було два матчі суперників, де вже «Карпати» на стадіоні «Україна» приймали «містян». Спочатку, 3 березня минулого року, перемога була на боці «Львова» після автоголу Аді Мегреміча - 1:0. А 19 жовтня у львівському «дербі», у якому діями «Львова» ще керував Володимир Мазяр, глядачі голів так і не дочекалися - 0:0. Загалом гравці «Карпат» не можуть «розмочити» ворота «Львова» впродовж 196-ти хвилин.

Головний тренер «Карпат» Роман Санжар після поразки в минулому турі від «Олександрії» зазначив: «Як би не було важко команді та мені працювати за таких обставин, навіть за нашої дуже тривалої серії без перемог, у нас є шанс. Багато зустрічей попереду та команда може врятуватись. Це буде важко зробити за таких умов, але я вірю в це та зроблю все від себе залежне, знайду слова, щоб витягнути хлопців з цього стану». У майбутній грі через перебір жовтих карток не зможе вийти на поле кращий бомбардир «Карпат» у нинішньому чемпіонаті Єгор Назарина. Наставник «Львова» Егіше Мелікян, для якого це буде 10-й матч на чолі «містян», також не зможе задіяти дискваліфікованих Сергія Борзенка та Антона Браткова.

Щодо «круглих» цифр навколо матчу, то «Карпати» в ролі гостей можуть пропустити в УПЛ 600-й гол - ще одне взяття воріт. «Львів» на своєму полі загалом в чемпіонатах набрав менше очок, ніж в гостях. Так, у 42-х домашніх матчах «містяни» перемагали лише шість разів, а програвали у 20-ти матчах.

Арбітром львівського дербі призначено Віктора Копієвського з Кропивницького, за плечима якого вже 32 гри у Прем'єр-лізі. Копієвський вдруге виведе на поле «Карпати» та «Львів», а перша зустріч переможця не виявила - нічия 2:2.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Львів»: Сарнавський, Гончар, Бопесу, Приймак, Люлька, Шина, Богунов, Алваро, Жонатан, Рафаел Сабіно, Ренан Олівейра.

«Карпати»: Кудрик, Дубінчак, Халл, Гіоргадзе, Мартінс, Кльоц, Хахльов, Лях, Козак, Притула, Матар.

Дискваліфікації: Борзенко, Братков (Львів), Назарина (Карпати).

8 березня, неділя

ПФК «Львів» - «Карпати»
Львів. Стадіон «Україна». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ПФК ЛЬВІВ - КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua - 0:0
Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:10 0

Матч розпочнеться о 22:00

Коментарі