В’ячеслав ПЕТРОВ: «Маємо показати, що теж вміємо грати в баскетбол»

Центровий «Київ-Баскета» - про поєдинок плей-оф Кубка ФІБА проти «Каршияки»

25-річний центровий «Київ-Баскета» перед грою з одним із лідерів турецького баскетболу налаштований оптимістично.

«Готувалися до «Каршияки», як і зазвичай до кожної наступної гри. Був час після гри з «Запоріжжям» переглянути відео, розібрали суперника. Знаємо, хто проти нас гратиме, що вони гратимуть. Відтак, усе тривало у штатному режимі, не було якоїсь феєрії, що «Каршияка» приїздить. Працюємо, нічого неймовірного».

«Не бачу сенсу перейматися перед такими іграми. Навпаки. Кажуть, що у нас небагато шансів їх обіграти, та хай там як, а це гарний досвід для кожного з нас. І ніхто не сперечається, що чемпіонат Туреччини набагато сильніший за чемпіонат України. І зіграти проти лідера турецького чемпіонату завжди хочеться. Думаю, кожний готовий багато чого віддати, щоб вийти у грі з «Каршиякою». І отримати цей досвід у першу чергу. Звісно, ніхто не буде складати зброю, гратимемо на перемогу, на результат. Будемо битися, старатися, щоб показати - ми теж вміємо грати у баскетбол», - сказав Петров.

Матч плей-оф Кубка ФІБА «Київ-Баскет» - «Каршияка» пройде в середу, 4 березня, в спорткомплексі «Меридіан». Початок о 19:00.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Київ-Баскет» - «Каршияка».

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0