БАХАРЄВ: «Є причини, які заважають Тайсону зіграти у всій красі»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу-відповіді «Шахтаря» з «Бенфікою» в Лізі Європи

43-річний екс-гравець донецького «Шахтаря» Олексій Бахарєв поділився очікуваннями від матчу-відповіді «гірників» з португальською «Бенфікою» в 1/16 фіналу Ліги Європи.

«Якщо «Бенфіка» зіграє так само, як і в Харкові, то у «Шахтаря», мені здається, проблем з виходом до наступного раунду не буде. Хоча сподіватися на це не варто, тому що вдома «Бенфіка» напевно буде грати в більш атакувальний футбол. «Шахтарю» треба сподіватися на швидкий вихід в контратаки, свою позиційну гру і реалізацію моментів. Тоді команда Каштру зможе розраховувати на позитивний результат в Лісабоні.

Які недоліки першого матчу потрібно прибрати «Шахтарю», щоб вдало зіграти в Лісабоні? Я не радник, тому що Луїш Каштру сам краще знає стан гравців і команди в цілому. У тренера своя думка. Мені ж хотілося б, щоб в матчі-відповіді сильніше зіграв Тайсон. Ми звикли, що зазвичай він показує більш високий рівень гри. Можливо, є причини, які заважають йому зіграти у всій своїй красі. Хочеться, щоб в Лісабоні він показав ще більш класну і агресивну гру в атаці», - вважає Бахарев.

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи «Бенфіка» - «Шахтар» відбудеться в четвер, 27-го лютого, о 22:00 за київським часом. У першому поєдинку «гірники» здобули перемогу з рахунком 2:1.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі