Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Булеца і Супряга не зіграють проти Динамо»

Обом гравцям заборонено виходити на поле за умовами оренди

ОНОВЛЕНО. «Динамо» дозволив Супрязі зіграти.

Наставник «Дніпра-1» Дмитро Михайленко прокоментував майбутній матч проти «Динамо» в УПЛ, а також заявив, що орендовані Сергій Булеца і Владислав Супряга гру пропускають.

Раніше в цьому сезоні за домовленістю клубів Супряга зіграв проти «Динамо».

- Чи є якісь кадрові проблеми перед грою з «Динамо»?

- Усі готуються. На цю хвилину лише Булеца та Супряга не можуть грати за умовами угоди.

- Чого очікуєте від «Динамо»? До якої гри готуєтесь?

- Готуємось до важкої гри. Приїжджає суперник високого рівня, команда, яка перебуває у перегонах за друге місце. Зрозуміло, буде серйозне налаштування. Для нас це буде перша домашня гра цього року, у присутності власних вболівальників. Дуже хочемо відібрати очки та показати хорошу гру.

- Які були проблемні позиції, і чи задоволені ви, як їх закрили новачки?

- З шести новачків не всі перебувають в оптимальному стані. Більшість перебувають або після тривалої перерви в матчах, або після травм. Цуріков та Сваток з ушкодженням, тривалий час не грав Тейлор - він зараз набуває ігровий тонус. У Адамюка не було можливості грати півроку. Хобленко пропустив гру через дискваліфікацію.

Зараз, зрозуміло, гратимуть Адамюк та Фран, а з приводу інших - питання. З усіх новачків Фран перебуває у найбільш оптимальних ігрових кондиціях. Тому ж Адамюку потрібен час, аби увійти до тонусу. Все це питання найближчого часу. Впевнений, за деякий короткий час новачки вийдуть на звичний рівень та приноситимуть користь.

Іван Зінченко Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 17:38 0

Портал Givemesport поділився цікавим рейтингом

Коментарі