Денис ПОПОВ: «Хвилювався, що не виплатять преміальні за перемогу на ЧС»

Захисник «Динамо» розповів, скільки отримав за перемогу на чемпіонаті світу U-20

21-річний захисник «Динамо» Денис Попов розповів, скільки футболісти збірної України отримали за перемогу на ЧС-2019 (U-20).

- Тим, хто грав, дали близько 30 тисяч доларів. Ми домовилися з тренером, що будемо відштовхуватися від того, хто більше грав. Так розумніше. Припустимо, є люди, які не грали, але були з нами і брали участь в процесі, провели місяць там так само, як і ми. Вони ж теж заслужили на преміальні.

Я провів шість матчів, у фіналі не грав, тому що отримав дискваліфікацію.

- Хвилювався, що не виплатять преміальні за перемогу на ЧС?
- Звичайно. Тому що обіцяли, обіцяли, годували жданиками. Сказали, що в грудні все виплатять. Ось і дочекалися через 5 місяців.

Але проблеми все одно були. Був один захід, але ми на нього не потрапили, не доїхали. У нас була остання гра з «Десною» 15 грудня, на наступний день ми полетіли. Не знаю як хлопці, але ми з Гіо (Цітаішвілі - прим.) точно полетіли. Вони вирішили, що нас спеціально не відпускають.

Нас не попередили. Припустимо, могли сказати за місяць, що такого-то числа ми вас збираємо. А нам не сказали нічого, попередили за тиждень, грубо кажучи. А квитки? Куди їх тепер? Потім передали нам цю суму.

Ви ж знаєте ставлення Федерації до «Динамо». У них не дуже хороші відносини, - сказав Попов.

Читайте також: Денис ПОПОВ: «За три дні до гри не займаюся сексом. Мені це заважає»

Володимир Клепач Джерело: Отдушивдушу
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:50 2

Клуб із Київської області побореться за вихід в УПЛ

Коментарі