Реал – Манчестер Сіті – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

У середу, 26-го лютого, відбудеться перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому мадридський «Реал» прийматиме «Манчестер Сіті». Матч пройде в Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу», початок - о 22:00.

«Манчестер Сіті» в поточному сезоні переслідують неприємності. Чемпіонство командою Хосепа Гвардіоли практично програно ще до настання весни: від Ліверпуля, який очолює турнірну таблицю АПЛ, «городян» відділяють 22 очки. Крім того, УЄФА відсторонив манчестерський клуб від Ліги чемпіонів на два наступні сезони за порушення фінансового фейр-плей. «Реал» в своїй національній першості веде запеклу боротьбу за титул. В крайньому турі Ла Ліги «галактікос» втратили важливі очки, поступившись з мінімальним рахунком «Леванте». На офіційному рівні суперники зустрічалися чотири рази, і «Манчестер Сіті» ще не обігравав «Королівський клуб». Команди протистояли одна одній в груповому раунді Ліги чемпіонів сезону 2011/2012, а також у півфіналі головного клубного євротурніру сезону 2015/2016.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Реал» - «Манчестер Сіті». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 13:48 3

Колишній нападник «Динамо» не бачить футболістів в українському футболі

Коментарі