Вайлдер - про викинутий рушник: «Розчарований, у мене було ще 5 раундів»

Американець вважає, що у нього були шанси перемогти Ф'юрі

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер (42-1-1, 41 KO) виявився дуже незадоволений рішенням Марка Бреланд, асистента свого тренера, який викинув рушник в сьомому раунді бою проти Тайсона Ф'юрі (29-0-1, 21 KO). За словами американського боксера, Бреланд через це може покинути ряди його команди.

«Я розчарований Марком за той простий факт, що ми обговорювали цей момент багато разів.

У мені говорять не емоції, це моя принципова позиція. Ми говорили про цю ситуацію багато років до того, як це все ж сталося. Я, як воїн, як чемпіон, як лідер, хочу виходити в ринг і нести особисту відповідальність. Якщо я говорю про те, щоб виходжу в ринг і можу вбити там людини, то я розумію, що і сам можу опинитися в ролі жертви.

Тому я просив свою команду ніколи, незалежно від обставин, не кидати рушник, тому що я особливий. У мене ще залишалося п'ять раундів. Незалежно від того, як це виглядало з боку, я все ще був в строю.

Я розумію, що Марк намагався робити те, що вважав правильним, але це моє життя і моя кар'єра, і він повинен прийняти мої бажання», - сказав Вайлдер.

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі знищив в реванші американця Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонські пояси за версією WBC і The Ring. Американець двічі побував в нокдауні, а в сьомому раунді його кут викинув рушник.

Володимир Клепач Джерело: Yahoo Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Коментарі