Бій Ф'юрі - Джошуа залежить від рішення Вайлдера

Об'єднавчий поєдинок може відбутися досить скоро, вважає Едді Хірн

Після того, як Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Вайлдера і відібрав пояс WBC суперважкої ваги, багато хто чекає його поєдинку з Ентоні Джошуа, який володіє трьома іншими поясами.

Бій міг би відбутися досить швидко, але все залежить від Вайлдера. У боксера є право активувати пункт в контракті про бій-реванш, і якщо це трапиться, то об'єднавчий поєдинок буде відкладений.

Про ситуацію розповів промоутер Едді Хірн.

«Всі хочуть цей бій - Джошуа, Ф'юрі, промоутери з усіх боків. Так що цей поєдинок відбудеться. Ми всі були б ідіотами і клоунами, якби не хотіли цей об'єднавчий бій».

«Мені Джошуа подзвонив і сказав, що йому потрібен цей поєдинок. Але багато що залежить від Вайлдера. Було б круто вже влітку провести бій Джошуа - Ф'юрі. Плюс є Кубрат Пулєв та обов'язковий захист. У Пулєва і Ф'юрі один промоутер. Було б здорово домовитися, щоб Кубрат почекав і відбувся бій Джошуа - Ф'юрі».

«Але ще є Вайлдер, і якщо він активує в контракті пункт про реванш, то доведеться чекати. Тоді Джошуа поб'ється з Пулєвим, а потім з переможцем третього бою Ф'юрі - Вайлдер», - розповів промоутер Едді Хірн.

Іван Зінченко Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі