Андрій ВОРОНІН: «Суддю шкода, вона дівчинка»

Український футболіст розповів про скандал на Кубку легенд

40-річний екс-форвард збірної України Андрій Воронін прокоментував скандал на Кубку легенд.

«Неприємно, звичайно, для уболівальників, що команда спочатку йде, потім повертається на поле. Вони в цьому не винні. У роздягальні команда вирішила, що треба виходити. Прийшов капітан Ярі Літманен і сказав, що картки будуть скасовані. Люди не винні в цьому, ми повернулися заради уболівальників. По-іншому ситуацію не було можливості вирішити. Настрій вже було не той.

Матерацці - серйозний хлопець, він почав італійською кричати на суддю. Видалили відразу ще одну людину, після того, як нас вже залишили в меншості. Суддю шкода, вона дівчинка. Вона не розуміла, хто відповідає за суддівство. Ми вже почали радіти після фінальної сирени, а потім виявляється, що час ще не скінчився і нам забили ще один гол. Всі ігри до цього грали до сирени. Ми чотири хвилини і так переграли. Як би через паузи, але тоді треба було відразу додавати, а не потім. Неприємно.

Так, були моменти, коли всі грали брудно. Вважаю, що не повинно такого бути. Бажання приїжджати ще сюди не відпало. Приїжджаю сюди побачити хлопців, поспілкуватися. Коли виходиш на поле, завжди хочеться вигравати.

Літманен всіх зібрав, але колективно ми вирішили, що пенальті бити ми не будемо. Нехай вже тоді збірна Росії перемагає.

Ніхто не зрозумів, за що суддя дала червоні картки. У першому випадку вона сказала, що Йоссі Бенаюн її образив. Він віруюча людина, він своїми дітьми клявся, що ніколи жінку не образить. Але виходить, що він її якось образив. Суддя сказала, що через три хвилини після картки гравець може повернутися на поле, але потім грати він більше не міг», - зазначив Воронін.

Михайло Шаповалов Джерело: Sportbox
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:33 0

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі