РЯБОКОНЬ: «Неприємно так програвати. З VAR виходить невеликий облом»

У наставника чернігівської «Десни», в цілому, позитивне ставлення до VAR

Наставник чернігівської «Десни» Олександр Рябоконь прокоментував підсумок матчу 19-го туру УПЛ з донецьким «Шахтарем» (0:1):

«Важкий початок весняної частини у нас виходить. Хороший суперник, складний матч. Були шанси не програти. Напевно, переміг сильніший.

У мене позитивне ставлення до VAR! Я просто так глибоко і тонко не знаю правил. М'яч відскочив від захисника до нашого гравцеві, в іншу сторону. Час покаже. Якщо це справедливо скасували, значить, добре, що VAR є. Але є і сумнів, що це справедливо. Виходить невеликий облом. Але великі команди переживали це не раз, і той же «Шахтар».

Сьогодні перед матчем згадували з тренером господарів матчі з «Бенфікою» та «Аталантою». Там був не один момент, де VAR вирішив не в ту сторону: і пов'язаний з червоною карткою, і коли не дали другу жовту, і при забитих м'ячах. Всі це переживають, і ми переживемо. Неприємно програвати в компенсований час, за пару хвилин до свистка. Багато хвилин додали. Билися до кінця, але так вийшло. Останні хвилини і секунди теж потрібно вміти грати. Майстерність проявили футболісти «Шахтаря» і взяли три очки».

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 00:02 5

Олександр заперечив цю інформацію

Коментарі