Олена ПІДГРУШНА: «За 20 років, скільки бігаю, такого ще не було!»

Українська біатлоністка – про те, за що отримала дві хвилини штрафу в мас-старті

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна прокоментувала виступ в гонці з масового старту на чемпіонаті світу-2020 на італійському Антхольці.

Через пропуску штрафного кола Підгрушну оштрафували на дві хвилини. Вона фінішувала 13-ю, але опустилася на 24-е місце в підсумковому протоколі.

«Не «відмотала» штрафне коло, ось і штраф. На виході з вогневого в мене впали окуляри, я за ними. Поки надягала, загубила палку. В цій метушні поїхала, вже виглядала тренерів з палками і тільки коли заїхала під міст, отримала палку, чую, мені кричать: "Ти десята!". Тут вже зрозуміла, що я фізично не можу бути 10-ю з одним колом штрафа і я його просто не «відмотала». За 20 років, скільки бігаю, такого ще не було!

Звичайно, чемпіонатом задоволена. Так, як я готувалася в цьому році, в щадному режимі.. Рада тому результату, який змогла показати на цьому ЧС. Сподіваюся, на чемпіонаті Європи та етапах Кубку світу, які залишилися, продовжу так виступати. І, звичайно, сподіваюся, вже не зроблю таких помилок, бо в такому віці це вже неприпустимо!

Дякую всім, що вбоолівали, підтримували, вірили! Тим, хто приїхав до нас сюди і тим, хто залишався вдома, і друзям, і рідним - всім вітання з Антхольца! Будьте з нами завжди! Вірте до останнього, а ми зробимо все, що від нас залежить!», - сказала Підгрушна.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: UA:ПЕРШИЙ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 28

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі