Боб АРУМ: «Якщо Вайлдер хоче ще один реванш, ми його дамо»

Промоутер Тайсона Ф'юрі - про перемогу над американцем

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум прокоментував перемогу свого клієнта, Тайсона Ф'юрі (29-0-1, 20 KO), над колишнім володарем титулу Деонтеєм Вайлдером (42-0-1, 41 KO).

«Коли Ф'юрі розповів мені свій план на бій, я сказав йому, що це абсолютно правильний вибір. Ви не б'єтеся з панчером, танцюючи протягом 12 раундів, тому що граєте з вогнем. У будь-який момент ви можете бути нокаутовані його найкращим ударом. Ви повинні стрибнути на нього, втомити його і затягнути його в глибокі води. Це те, що зробив Ф'юрі, те, як він виграв бій».

«Це був один з моїх найбільш пам'ятних боїв, особливо в надважкій вазі. На рівні боїв Мухаммеда Алі з Фрейзером і Нортоном, великим Джорджем Форманом, що нокаутував Майкла Мурера в 45 років. Тепер Top Rank має ще одного чемпіона в надважкій вазі. Я відчуваю себе чудово».

«Третій бій або рухатися далі? Це питання потрібно адресувати Деонтею Вайлдеру. Тепер він може відмовитися від третього поєдинку, зібратися і зробити це знову в наступному році. В цьому випадку Тайсон буде зайнятий іншими супротивниками. Якщо Деонтей захоче ще один реванш, ми його дамо. Така опція прописана в контракті, і ми її будемо дотримуватися», - сказав Арум.

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі знищив в реванші американця Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонські пояси за версією WBC і The Ring. Американець двічі побував в нокдауні, а в сьомому раунді його кут викинув рушник.

Володимир Клепач Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 травня 2024, 18:50 3

Які передчуття і мрії перед Олімпіадою

Коментарі