Ф'юрі побив Вайлдера і забрав у нього пояс чемпіона світу WBC

Кут Деонтея викинув рушник, і рефері зупинив поєдинок у 7-му раунді

В ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 KO) провів бій проти чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC, американця Деонтея Вайлдера (42-0-1, 41 KO).

Ф'юрі побив Уайлдера і забрав у нього пояс чемпіона світу WBC. Рефері бою зупинив поєдинок в 7-му раунді через явну перевагу Тайсона.

Після епатажного виходу на ринг Ф'юрі з перших секунд захопив ініціативу і кілька разів точно влучив у суперника. Тайсон наносив акцентовані удари по всіх поверхах, грамотно переводячи з корпусу в голову.

У 3-му раунді Деонтей потрапив в нокдаун після потужного удару з правої руки. Суддя відрахував до 8, і тільки гонг врятував Уайлдера, у якого відкрилося розсічення. Як виявилося, кров йшла з вуха. А Ф'юрі продовжував потрапляти раз по раз, нарощуючи агресію.

Тайсон відчув м'ясо і навіть спробував кров суперника на смак! У Вайлдера виникли серйозні проблеми, він весь час тримався за зап'ястя руки. В цей день у нього абсолютно не було правого удару. Другий нокдаун трапився у 5-му раунді. Уайлдер впав і з великими труднощами піднявся на ноги.

Стійкий і мужній Уайлдер довго намагався виживати, але в 7-му раунді з кута Деонтея викинули рушник, і суддя зупинив бій. Циганський король знищив Бронзового бомбардувальника. На радість своїм прихильникам Тайсон Ф'юрі заспівав переможну пісню.

Див. також: текстова трансляція, відео нокдауну, відео нокауту, повне відео бою

Файткард боксерського вечора у Лас-Вегасі:

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі