БРИНЗАК: «Касперович взяв акредитацію у нас, щоб потрапити на трасу»

Президент ФБУ висловився про скандальну ситуацію з тренером Логінова

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прояснив ситуацію щодо тренера біатлоніста Олександра Логінова, Олександра Касперовича, який скористався української акредитацією на чемпіонаті світу.

Відзначимо, що Касперовича підозрюють у перевезенні допінгу.

«Інформація про те, що українська делегація видала акредитацію за своєю квотою тренеру Олександру Касперовичу, не відповідає дійсності. Він не жив по українській акредитації в Антхольці, але в день перегонів переслідування попросив акредитаційну карту в одного з членів нашої делегації і з цією картою потрапив на трасу, щоб підказувати інформацію своєму спортсмену. Порушення було помічено спортивним директором IBU, який зв'язався з нами з вимогою здати акредитацію для її анулювання.

Цю вимогу ми виконали і надали пояснення IBU. Вчора ж ця акредитація нам була видана знову і нею користується наш представник. Ні поліція, ні хто-небудь інший не вилучав українську акредитацію у тренера Касперовича. Після встановлення фактів і наших пояснень, інших питань чи претензій з боку IBU до нас не було», - сказав Бринзак.

Нагадаємо, що 22 лютого в Антхольці італійська поліція провела обшук в номері Олександра Логінова і вилучила його особисті речі. Також обшук був проведений в номері його тренера Касперовича.

Максим Гаптар Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі