Поліція обшукала номер Логінова і вилучила його комп'ютер і телефон

Також обшуки вели і в номері його тренера

Італійська поліція провела обшуки в номері російського біатлоніста Олександра Логінова. Як повідомив сам біатлоніст, карабінери самі відкрили номер спортсмена і увійшли, поки він спав. Інцидент стався в Антхольці, де проходить чемпіонат світу з біатлону.

Логінов проживає в номері з іншим біатлоністом, Євгеном Гаранічевим.

Ними були вилучені комп'ютер і особисті телефони Логінова. Також поліція обшукувала номер його тренера і машину Логінова.

«Ми прокинулися з Євгеном від того, що до нас вломилися. Карабінери самі відкрили двері і насамперед забрали зброю (гвинтівки). Просили сидіти на місці в одних трусах. Їх цікавили тільки мої речі, потім я попросив, щоб прийшов перекладач. Перевірили документи. Запит був від IBU, якась недовіра від них.

Забрали комп'ютер, особисті речі і телефон. За телефон найбільше прикро. Я не проти, якби вони його перевірили, щось скопіювали, але забирати. Це ж особисте. Нічого не пред'являли», - сказав Логінов.

Нагадаємо, що Логінов став чемпіоном світу в спринті, що викликало скандал в біатлонному середовищі. Раніше Логінов відбував дискваліфікацію за допінг.

Максим Гаптар Джерело: Матч ТВ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 41

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим

Коментарі