Адріан ПУКАНИЧ: «Бенфіка була не проти нічиєї з Шахтарем»

Колишній гравець «гірників» висловився про перемогу української команди в Лізі Європи

Екс-гравець «Шахтаря» Адріан Пуканич прокоментував перемогу української команди над «Бенфікою» (2:1) в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

«По одній грі робити якісь висновки, не можна. Хоча з іншого боку, «гірники» за час тритижневої підготовки до весняної частини сезону провели шість спарингів. Ігрова практика цілком достатня. Так, це трохи не те напруга, що у «Бенфіки» в офіційних поєдинках. Проте «Шахтар» заспокоїв своїх уболівальників, які, в принципі, не знали, чого очікувати від команди.

На минулих зимових зборах донеччани грали не з такими сильними опонентами, як раніше, тому по товариських матчах було складно визначити справжню силу «Шахтаря». Але перша гра проти «Бенфіки» показала, що підопічні Луїша Каштру добре підготувалися до офіційних поєдинків.

«Бенфіка» давала розігрувати м'яч «Шахтарю», намагалася діяти обережно. Було видно, що португальці аж ніяк не проти нічиєї. Але матч-відповідь буде для «гірників» на порядок складнішим.

MVP-матчу? Вважаю, що Андрій Пятов. Відразу було помітно, що ззаду надійний воротар, який вміло керував партнерами по обороні», - сказав Пуканич.

Матч-відповідь «Бенфіка» - «Шахтар» відбудеться 27 лютого в Лісабоні.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!