Динамо – Ворскла – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 19-го туру Української Прем'єр-ліги

У суботу, 22-го лютого, відбудеться поєдинок дев'ятнадцятого туру чемпіонату України, в якому київське «Динамо» прийматиме полтавську «Ворсклу». Матч пройде в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, початок - о 17:00.

Майбутня зустріч стане історичною, адже вперше в Українській Прем'єр-лізі під час гри буде використовуватися VAR - система відеодопомоги арбітрам. Ось тільки дебют VAR пройде на порожньому стадіоні. «Динамо» за поведінку своїх уболівальників, які расистськими вигуками ображали гравців суперника під час матчу киян з донецьким «Шахтарем», отримало покарання у вигляді одного домашнього поєдинку УПЛ без глядачів. Київський клуб подавав апеляцію на таке рішення, але вона була відхилена, і тому настільки знакова для нашого футболу подія відбудеться при порожніх трибунах.

У турнірній таблиці «Динамо» розташувалося на другій позиції, а «Ворскла» займає передостаннє місце. У першому колі кияни декласували «зелено-білих» з рахунком 5:0. Обидві команди готувалися до відновлення чемпіонату на полях Туреччини. Відзначимо, що і «Динамо», і «Ворскла» минулої осені змінили наставників, так що як Олексій Михайличенко, так і Юрій Максимов провели перші повноцінні збори зі своїми підопічними.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Ворскла». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 22:02 18

Наставник вирішив залишитися в «Шахтарі»

Коментарі