Томас ТУХЕЛЬ: «ПСЖ грав з невеликим страхом, страхом помилитися»

Наставник «ПСЖ» вважає, що його команда непогано захищалася проти Холанда

Головний тренер «ПСЖ» Томас Тухель прокоментував поразку в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від дортмундської «Боруссії» (1:2):

«Нам не вистачало терпіння і своєчасних дій в атаці. Ми не змогли контрпресингувати, як планували, і недостатньо багато володіли м'ячем. Коли прийшов час голів, я відчував, що гра стала більш відкритою. Ми були близькі до того, щоб забити другий.

Ми ні про що не шкодуємо. Я повинен приймати рішення перед грою, і я беру на себе цю відповідальність. Ніхто не може сказати, як би ми зіграли з іншою схемою.

Ця схема забезпечила нам необхідну структуру гри, щоб атакувати і контролювати матч, діяти високо. Знаю, коли результат не ідеальний, то легко говорити, що це помилка. Інші команди тут теж програвали. Таке може статися. Для мене це не питання структури, а якості гри.

Мені здалося, що ми грали з невеликим страхом, страхом помилитися. Ми повинні були знайти рішення цієї проблеми. Холанд дуже сильний фізично, швидкий і завжди націлений на ворота. Думаю, більшу частину часу ми добре захищалися проти нього».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів