Дубай. Ястремська двічі подавала на матч, але програла Кудерметовій

Друга ракетка України не змогла пробитися до другого кола престижного турніру в ОАЕ

Українська тенісистка Даяна Ястремська (№26 WTA) завершила боротьбу на турнірі серії Прем'єр у Дубаї.

У матчі першого кола українка в трьох сетах програла росіянці Вероніці Кудерметовій (№39 WTA), яка раніше успішно подолала кваліфікацію.

Дубай. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Вероніка Кудерметова (Росія) - 7:5, 3:6, 6:7(2)

Починався матч зовсім не весело, Ястремська відразу ж віддала подачу і навіть після зворотнього брейка програвала в середині першого сету. Але з рахунку 2:4 на корті багато що змінилося, Даяна заграла впевненіше і тричі взяла подачу суперниці. Росіянка зуміла відповісти лише одним брейком, програвши сет з рахунком 5:7.

У кінцівці другої партії більш вдалою виявилася вже Кудерметова. У грі тенісисток, що вміють сильно бити, вона була більш стабільною і менше помилялася. Даяна ж втрачала велику кількість очок на своїй другій подачі, яка сьогодні відверто була або слабкою, або летіла в сітку. Подвійні помилки в найважливіші моменти матчу багато в чому визначили результат протистояння.

У третьому сеті інтрига поступово вмирала на нашу користь, але раптово вийшла на зовсім інший рівень. Даяна більшу частину часу домінувала, лідируючи з двома брейками 5:2. Але вийти і успішно подати на матч двічі не вийшло. Вероніка взяла чотири гейми поспіль і першою заробила матчбол в цьому поєдинку. Ястремській вдалося перевести партію на тай-брейк, але сил боротися далі було недостатньо. Росіянка краще відподавала, в третій раз поспіль вигравши очне протистояння в українки.

У другому колі Кудерметова зустрінеться з Гарбінє Мугурусою з Іспанії (№16 WTA).

Раніше турнір покинула Еліна Світоліна.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 31

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі