Еліна СВІТОЛІНА: «Не показала і 10 відсотків того, на що здатна»

Українка поступилася в першому колі турніру в Дубаї

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала поразку в першому колі турніру категорії «Premier» в Дубаї. Світоліна поступилася 52-й ракетці світу Дженніфер Бреді.

«Дуже важко сказати, що ж сталося сьогодні. Почала матч я непогано, але потім все пішло нанівець. Хотіла б я перебудуватися краще, в результаті все розвалилося. Я завжди грала в Дубаї добре, тому я ще більше засмучена. Дуже важко по гарячих слідах сказати, що сталося, і чому я зіграла саме так. Хотілося б виступити тут краще, з цим місцем пов'язано стільки хороших спогадів ....

Я все ще намагаюся зрозуміти, що ж відбувається, що ж я повинна зробити, щоб поліпшити гру. Ми багато працюємо, але мабуть, щось йде не так, я повинна знайти спосіб, як мені, для початку, вийти на колишній рівень. Зараз у мене є проблеми, можливо, ментального характеру, можливо щось ще.

Звичайно, для Бреді було трохи простіше - вона зіграла тут три матчі, але для мене немає виправдань. Я повинна була боротися, але цього не сталося, я не показала і 10 відсотків від того, на що здатна.

Ця поразка не вплине на мій турнірний розклад. Наступного тижня я виступлю в Досі, потім турніри практично щотижня», - сказала Світоліна.

Відзначимо, що після цього турніру Світоліна знову опуститься в рейтингу WTA.

Максим Гаптар Джерело: Теннисный портал Украины
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 6

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі