БЕЛЕНЮК: «Ломаченку потрібно було вірш вивчити і розповісти без відеоряду»

Український борець зовсім не зрозумів скандальну публікацію Василя

Український борець Жан Беленюк, народний депутат України, прокоментував скандальну публікацію відео з російськими солдатами від чемпіона світу з боксу Василя Ломаченка:

«Чесно кажучи, я його не зрозумів. Мені потрібно буде з ним поговорити, щоб зрозуміти, що він хотів цим показати. Я не хочу коментувати, тому що я з ним не спілкувався. Дуже складно було зрозуміти по другому відео, що він хотів. Зрозуміло, що там, начебто, благі цілі, але те, яким чином це було показано - я не зрозумів.

Якщо ти хочеш розповісти вірш, то можна просто його вивчити і розповісти без відеоряду. Є певні неузгодженості. Звичайно, у мене є деякі думки, але не буду говорити, не поспілкувавшись з ним. Деякі вважали спочатку, що його сторінку зламали.

Я вважаю, що Вася Ломаченко - унікальна людина, боксер і улюбленець всіх українців. До останнього часу був точно. Це та людина, як і Олександр Усик, хто в дні своїх виступів об'єднує всю Україну від заходу до сходу. Вважаю, що не потрібно їм втручатися в подібні речі.

Просто несіть славу Україні, показуйте високі результати, а все інше потрібно відкидати на другий план. Спроби комусь щось донести - це зачепить одну або іншу сторону. Просто будьте загальними улюбленцями. У Васі, як і у Саші Усика, повинні працювати люди, які формують стратегію розвитку Інстаграма. Вони повинні контролювати такі речі. Поки я не можу ніяк коментувати це».

Микола Степанюк Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Коментарі