БЕНІТО: «Завтра зможу вилетіти на збір до Туреччини»

Хавбек «Динамо» - про свій перехід в київський клуб

Сьогодні Беніто офіційно став гравцем «Динамо». Нігерійський півзахисник дав своє перше інтерв'ю після переходу в київський клуб:

- Беніто, твої перші враження від Києва і України?
- Я дуже радий бути тут, це гарна країна, місто і клуб. Я багато чув про «Динамо», тому щасливий підписати контракт з цією командою і стати частиною динамівської сім'ї.

- Що ти вже знаєш про «Динамо»?
- Я стежив за іграми «Динамо» в єврокубках - Лізі чемпіонів і Лізі Європи. Мені подобається гра киян, це сильна команда.

- Можеш виділити когось із гравців київської команди?
- Знаю, що за «Динамо» раніше виступав Андрій Шевченко. Тут грали деякі з моїх друзів, а ось футболістів теперішнього складу киян поки не зможу назвати, з ними мені ще належить познайомитися.

- Ми знаємо, що ти можеш зіграти на обох флангах, а також на вістрі атаки. Яка твоя улюблена позиція на полі?
- Найкраще я відчуваю себе на правому фланзі, тому що я лівоногий футболіст і легко можу застосувати дриблінг, зміститися і пробити справа.

- Раніше ти грав в таких пострадянських країнах, як Узбекистан, Молдова, Білорусь та Росія. Як думаєш, такий досвід допоможе швидше адаптуватися в Україні?
- Упевнений, що так. Я грав в російськомовних країнах, тому адаптація повинна пройти для мене швидше. Я не дуже добре говорю по-російськи, але розумію мову і можу спілкуватися на побутовому рівні. Думаю, це допоможе легше влитися в колектив.

- Завтра ти зможеш приєднатися до «Динамо» в Туреччині?
- Так, завтра я зможу вилетіти на збір до Туреччини, після того як улагодяться справи з моєю візою.

- Які твої амбіції в «Динамо» на найближчий період? Що хотів би передати вболівальникам команди?
- Можу сказати зі свого боку, що буду викладатися повністю, щоб допомогти команді перемагати в кожному матчі і зайняти гідну позицію за підсумками сезону.

Також я знаю, що «Динамо» продовжує боротися за Кубок України, тому хочу запевнити уболівальників, що зроблю все можливе, щоб посилити команду.

Олег Дідух Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі