S1mple задоволений новачком Natus Vincere

Лідер NAVI похвалив Perfecto

Олександр s1mple Костилєв розповів про гру з новачком команди Іллею Perfecto Залуцьким.

«Спочатку ми тестували інших гравців, яких не вдалося купити. А в кінцевому підсумку був вибір серед двох-трьох, може, чотирьох, з якими ми грали пракки. І з Perfecto, особисто за себе скажу, сподобалося грати більше. І свою думку я написав Андрію [B1ad3]. В кінцевому підсумку останнє рішення за Андрієм, за організацією, за командою.

Я думаю, що команда завжди думала про те, що я буду снайпером. Андрій ще питав, чи хочу я ним бути. Все-таки йому було важливо почути і мою думку. І я сказав, що був би не проти, якщо тільки немає хорошого, кращого снайпера, якому можна віддати цю гвинтівку.

В результаті з усіх гравців були тільки райфлери, і я тестив свою позицію - снайпера. Тому у нас вийшло з Perfecto - якось знайшли свою гру, по комунікації навіть було добре. Коли дізналися, що у нас буде Perfecto, потренувалися з ним близько трьох-чотирьох днів. Просто побігали по карті, розповіли про його ролі. <...> Він більш пасивний гравець. Гравець, який може і залишитися в клатчі, і вийти на ентрі першим. Просто є в CS опенфрагери, але вони можуть бути ними за роллю або по якомусь раунду. А Ілля - це чувак, який дуже добре влучає, добре думає, добре розігрує. Його можна засовувати в різні ролі, і він на них добре зіграє», - сказав s1mple.

Perfecto приєднався до Natus Vincere 24 січня. Він замінив Ладіслава GuardiaN Ковача.

Раніше повідомлялося, що за перехід Perfecto NAVI заплатили 200 тисяч доларів.

Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»