Динамо – Стремсгодсет – 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма товариського поєдинку

Товариський матч.

Динамо - Стремсгодсет - 3:0

Де Пена, 43, Миколенко, 73, Сидорчук, 82

Цитаїшвілі, 85

Динамо: Бойко (Бущан, 46) - Піварич (Вербич, 75), Сирота (Кадірі, 67), Романчук (Попов, 67), Караваєв (Кендзьора, 67) - Сухоручко (Миколенко, 67), Мащенко (Цитаїшвілі, 46), Де Пена (Буяльський, 67), Шапаренко (Дуелунд, 67), Андрієвський (Сидорчук, 67) - Русин (Соль, 46).

Запасні: Шепелєв.

Стремсгодсет: Михра - Парр, Чамба, Ханссен, Мікельсон - Майгаард, Хове, Ількаунікс - Мава, Сальвесен, Токстад.

Запасні: Сетра, Скреттенберг, Вісвік, Гуннарссон, Штенгель, Краснікі, Кадрій, Мьольвангаард.

Стадіон: «Gloria Serenity» (Белек, Туреччина)

У четвер, 6-го лютого, відбудеться товариський поєдинок, в якому змагатимуться київське «Динамо» і норвезький «Стремсгодсет». Матч пройде в Белеку (Туреччина), на полі «Gloria Serenity», початок о 16:00.

Віце-чемпіон України продовжить другу частину зборів в Туреччині поєдинком проти одинадцятої команди за підсумком сезону 2019-го року Вищої ліги Норвегії - «Стремсгодсет» з міста Драммен. Для майбутнього суперника колективу Олексія Михайличенка це буде лише друга зустріч у програмі міжсезонних зборів, що нещодавно розпочалася, тому від своїх оптимальних кондицій норвезька команда буде дуже далека. Дуже доречно, адже від попереднього матчу «Динамо» проти люблянської «Олімпії» (5:0) пройде менше доби.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Динамо» і «Стремсгодсет». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 07:51 14

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі