Леонід БУРЯК: «Дуже добре, що їдуть Ярмоленко, Зінченко»

Спеціаліст радий, що українські футболісти грають в топ-чемпіонатах

Екс-наставник збірної України Леонід Буряк поділився думкою про те, завдяки чому Андрію Шевченку вдалося з першого місця вивести національну команду на чемпіонат Європи-2020.

«Зараз у збірній досить багато молодих футболістів, хороше покоління. Плюс Шевченко, його менталітет. Дуже добре, що їдуть Ярмоленко, Зінченко, грають, Коноплянка грав в Бундеслізі. Вони, звичайно, все життя грати не будуть, але щось принесуть з Англії, Німеччини, Іспанії...

Країни, про які ми зараз говоримо, по-іншому працюють. Те, як нам треба грати, їм не потрібно. Тому що вони запрошують футболістів, які коштують 60 мільйонів євро. І футболіст цей вирішить результат будь-якої гри. У нього є майстерність, він знає, що потрібно зробити. Всі хочуть мати таких футболістів, тому що з ними легко перемагати. Подивимося, що з цього вийде.

Шевченко був думаючим футболістом. Радий, що в даний момент у нього все добре, що збірна України вийшла на чемпіонат Європи. Будемо тримати кулаки», - сказав Буряк.

Нагадаємо, на Євро-2020 Україна зіграє в групі С разом з командами Нідерландів та Австрії. Конкурент України з четвертого кошика посіву буде визначений на футбольному полі в березні 2020 року, за підсумками матчів плей-оф.

Денис Шаховець Джерело: Stargorod Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі