Яремчук мав варіанти в Англії та Іспанії. Роман вирішив зайнятися здоров'ям

Форвард напевно змінить команду влітку

Журналіст Ігор Циганик розповів, що у форварда «Гента» Романа Яремчука були варіанти піти з команди вже в січні, однак гравець перед Євро-2020 вирішив повністю зняти питання проблем зі здоров'ям.

Зараз гравець відновлюється після операції.

«З осені Яремчука хвилював гомілкостоп, але лікарі «Гента» вважали, що можна обмежитися терапевтичним лікуванням. Та й сам Роман відчував, що знаходиться в хорошій формі. Він на уколах відіграв цю половину сезону. Завдання «Гента» - продати гравця, і, звичайно, йому не рекомендувалося лягати на операцію, на довге відновлення. Було ясно, що можна і далі грати на уколах, але тоді, наприклад, про Євро-2020 можна було забути».

«Яремчук поспілкувався з тренером збірної України, який сказав, що дуже розраховує на Яремчука на Євро-2020. І було прийнято рішення про операцію. Операція пройшла успішно, але відразу відпала можливість, що він зараз піде. У нього були пропозиції з Англії, Іспанії, Італії. Але коли стало відомо, що буде операція, то стало зрозуміло, що він залишається до кінця сезону».

«А після Євро-2020 «Гент» вже можна продати його. Реабілітація триватиме ще місяць, а 5-го березня він повернеться до бігової роботи», - розповів Циганик.

Яремчук є основним форвардом збірної України. З урахуванням можливої ​​дискваліфікації Артема Бесєдіна, альтернативою Роману поки бачиться тільки Жуніор Мораес.

Іван Зінченко Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 15:26 9

На поєдинок призначено Олександра Шандора

Коментарі