Збірна України завершила відбір на ЧС-2020 нічиєю з Францією

Команди заробили перші очки в еліт-раунді, але припинили боротьбу

Національна команда України провела матч 3-го туру елітного раунду відбору на Чемпіонат світу в групі Б. Суперниками наших футзалістів були французи. Поєдинок не вирішував нічого для жодної зі збірних, оскільки обидві позбулися всіх шансів поїхати на Мундіаль.

Наша збірна розпочала зустріч дуже потужно. В першу половину стартової 20-хвилинки вона повністю домінувала на паркеті: 10:1 за ударами. Зрозуміло, така перевага не могла не вилитися в гол. Разуванов вивів на удар Журбу, і той сильним ударом відкрив рахунок - 1:0. На жаль, незабаром суперники відігралися. Наші невдало розіграли штрафний, Мухудін перехопив пас, сам рвонув до воріт і прокинув м'яч повз голкіпера - 1:1. І тут же Корсун сфолив на Раміресі поблизу власних воріт, чим заробив жовту картку і пенальті. Сам потерпілий привів вирок у виконання потужним ударом під поперечину - 1:2.

Рахунок був явно не по грі, але дуже добре грав голкіпер і капітан французької збірної Арун. Він набагато частіше за свого візаві вступав в гру. А перед самою перервою отримав травму - грудьми зупинив м'яч після потужного пострілу Білоцерківця. На паркет вибігли лікарі, поставили воротаря на ноги. Він дограв до кінця тайму, але на другий вже не вийшов.

Після перерви картина не змінилася: наші атакували, французи раз у раз організовували контрвипади, причому дуже гострі. І змінивший Аруна Дюро вступав в гру навіть частіше за свого попередника, однак на 29-й хвилині і він не допоміг. Після розіграшу кутового відбив удар Педяша, але нічого не зміг вдіяти з добиванням - 2:2.

Збірна України прагнула будь-що-будь одержати перемогу, наші навіть зняли воротаря на останній хвилині - на жаль, всього лише нічия. І останній рядок в турнірній таблиці з-за найгіршої різниці забитих і пропущених м'ячів: ось такий підсумок відбору на чемпіонат світу. Який пройде без нашої команди.



Елітний раунд кваліфікації ЧС-2020. Група В. 3-й тур.

Франція - Україна - 2:2


Мухудін (10), Рамірес (13, з пенальті) - Журба (7), Педяш (29).

Корсун (13), Малишко (34).

Франція: Арун (Дюро) - Рамірес, Лютен, Н'Галя, Мухудін, Бельхадж, Кебе, Ба, Айгун, Алла, Ді.

Україна: Ципун (Іваняк) - Малишко, Разуванов, Журба, Педяш, Єрьомін, Микитюк, Дмитро Сорокін, Фаренюк, Корсун, Шотурма, Білоцерківець, Зварич.

Арбітри: Кріштіану Сантуш, Філіпе Дуарте, Мігель Кастілья (всі - Португалія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 23:36 8

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Коментарі