Бенедикт ДОЛЛЬ: «Вся збірна Німеччини стала сильнішою»

Німецький біатлоніст задоволений прогресом своєї команди

Біатлоніст збірної Німеччини Бенедикт Долль прокоментував друге місце в мас-старті на шостому етапі Кубка світу в словенській Поклюці.

«Я зовсім не очікував сьогодні такого результату! На початку гонки лижі котили не дуже, але в другій половині я здорово розігнався. На останньому колі хотів зачепитися за Йоханнеса і разом з ним підібратися до Мартена. Потім я ризикнув, і ось що вийшло! Чесно кажучи, приємно здивований кінцевим результатом. Був упевнений і чекав, коли ж Йоханнес піде вперед і зараз радий, що зміг фінішувати другим.

Після промаху на другому вогневому вийшов на трасу, маючи 25 секунд відставання. Звичайно, я намагався наздогнати лідерів, але для себе вирішив, що тепер буду боротися за місце в десятці. Боротьба за медаль стала великим сюрпризом!

Так, моя стрільба значно покращилася, і я цим дуже задоволений. Вся наша команда стала сильнішою, особливо виріс Йоханнес Кюн, у якого раніше були проблеми зі стрільбою стоячи. Ми зробили великий крок вперед і, сподіваюся, покажемо гідні результати на ЧС», - сказав Долль.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 липня 2024, 07:15 4

«Великий Джордж» відзначив потужність Ерні Шейверса