ФОТО. Вертоліт врізався в пагорб. Нові деталі трагедії з Кобі Брайантом

Зіткнення сталося приблизно в 6–9 метрах від його вершини

Стали відомі нові деталі шокуючої аварії в Каліфорнії 26 січня. Національна рада з безпеки на транспорті США повідомила, що вертоліт, в якому загинув легендарний баскетболіст «Лос-Анджелес Лейкерс» Кобі Брайант, зіткнувся з пагорбом приблизно в 6-9 метрах від його вершини.

Це говорить про те, що пілотові літального засобу практично вдалося уникнути зіткнення і подальшої аварії. Також Національна рада повідомила, що в вертольоті були відсутні система попередження зіткнення з наземними перешкодами, бортовий самописець і записуючий пристрій переговорів в кабіні пілота.

Федеральне управління цивільної авіації США двічі відхиляла рекомендації Національної ради з безпеки на транспорті про обов'язкову присутність перерахованих пристроїв на борту кожного вертольота, що перевозить 6 і більше пасажирів. У випадку з даною аварією, наявність цих пристроїв могла б значно допомогти розслідуванню обставин того, що сталося.

У неділю, 26 січня, 41-річний Кобі Брайант, його 13-річна дочка Джанна і ще 7 людей загинули в результаті аварії вертольота в місті Калабасас поблизу Лос-Анджелеса.

Микола Степанюк Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі