Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Сподіваюся, що травма Каргбо несерйозна»

Наставник «Динамо» поділився враженнями від зборів в Туреччині

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко підбив підсумки перемоги над «Кайратом» (2:0), а також прокоментував травму форварда Ібрагіма Каргбо.
«Це звичайна контрольна гра, якою ми завершили перший відрізок роботи в Туреччині. Добре, що завершили з позитивним результатом. Звичайно, не обійшлося без нюансів. Ми догравали в меншості. Отримав травму Ібра (Каргбо). Не знаємо, наскільки вона серйозна. Хотілося б цього уникнути. Спаринг вийшов таким, як ми очікували. Хлопці порухалися, пограли. Отримали те навантаження, яке було потрібне.
Умови зборів були відмінними. І поля і погода нас не підвела. В останній день відчули, що таке грати в дощ. На зборах всю програму яку намітили - виконали. Тепер повертаємося до Києва, де буде невеликий шматочок роботи. А далі будемо доводити нашу підготовку до логічного завершення перед чемпіонатом України», - сказав Михайличенко.
Після цього «Динамо» повертається до Києва, який продовжиться чотириденною відпусткою, після чого команда знову вирушить до Туреччини.
Максим Гаптар Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 10:44 5

Колишній боксер дав прогноз на поєдинок українця проти Тайсона Ф'юрі

Коментарі