Дубль Піваріча допоміг київському Динамо обіграти одноклубників з Бреста

Хачеріді, Мілевський і Нойок вийшли в стартовому складі

Київське «Динамо» провело останній контрольний матч на зборі в турецькому Белеку. Кияни впевнено переграли чемпіона Білорусі, брестське «Динамо», з рахунком 3:0, зігравши два тайми різними складами. Віце-чемпіони України весь матч володіли значною територіальною та ігровою перевагою, що і вилилося в забиті голи. Рахунок в середині першого тайму відкрив Піваріч, який підібрав м'яч в штрафній суперника, після чого низом пробив в дальній від голкіпера кут.
На 36-й хвилині хорватський захисник оформив «дубль», скориставшись помилкою воротаря. Піваріч після довгої передачі з центрального кола з лінії штрафного акуратно перекинув м'яч через далеко вийшовшого з воріт голкіпера. До великого рахунок довів Дуелунд, зряче пробивши з 17 метрів в лівий від воротаря кут.
Завтра кияни зіграють останній матч на зборі і відправляться додому на нетривалий відпочинок. Суперником «Динамо» буде «Кайрат» з Казахстану.
Товариський матч
«Динамо» - «Динамо» Брест - 3:0
Піваріч (22, 36), Дуелунд (74)
Сидорчук (80)
«Динамо»: Бущан (Бойко, 46) - Піваріч (Кендзьора, 46), Кадар (Сирота, 46), Вівчаренко (Попов, 46), Забарний (Сидорчук, 46), Буяльський (де Пена, 46), Шапаренко (Шепелєв , 46), Андрієвський (Дуелунд, 46), Караваєв (Миколенко, 46), Кадірі (Цітаішвілі, 46), Каргбо (Соль, 46)
«Динамо» Брест: Павлюченко - Веретило, Хачеріді, Кікі, Вітус, Кисляк, Нойок, Савицький, Гордійчук, Мілевський, Бакай
Стадіон: «Calista Hotel Sahasi Belek» (Белек)
Андрій Ковальов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:35 6

Королівський клуб набрав 87 очок після 34 турів, залишилося провести 4 поєдинки

Коментарі