Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Жіноча збірна України здає позиції»

Капітан чоловічої збірної задоволений прогресом своєї команди

28-річний український біатлоніст Дмитро Підручний прокоментував 28 місце в мас-старті на шостому етапі Кубка світу в словенській Поклюці.
«Почувався сьогодні не дуже добре. Гонка зовсім не вдалася й стала найскладнішою в цьому сезоні. Вже з другого кола важко біглося. Тіло не слухається й неможливо було зібратися. До цього ще й додалася не дуже точна стрільба. Складна гонка. Не можу зараз пояснити, чому так сталося. Можливо, назбиралася втома після змішанної естафети чи через акліматизацію.
Участь у суперміксті не була зайвою. Підготовка до масстарту б не змінилася, просто замість тієї гонки провели легке тренування. Вчора дуже гарно виступив, впорався на всі 100%. Але гонка була короткою та кондиції зовсім інші кондиції - краще почувався на трасі та міг боротися з конкурентами. Можливо, те, що вчора виклався на повну, далося сьогодні взнаки.
Ми не боремося з жіночою командою за кількістю представників у масстартах. Звичайно, хотілося, щоб їх було якнайбільше. Приємно, що за останні роки чоловіча команда вийшла на більш високий рівень й наздогнала в цьому плані жінок. Або, можливо, вони трохи здають позиції. Вважаю, що чоловіча збірна виросла у цьому плані.
Завтра переїжджаємо до Обертіллаху (Австрія). Перший 2-3 дні будуть більш відновлювальними. Потім будемо підводитись до офіційних стартів. Десь за тиждень до початку позбавлятимемося всього, аби бути свіжішими на чемпіонаті світу», - сказав Підручний.
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Джерело: Суспільне Біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:56 200

Кияни зобов'язані перед очною зустріччю з «Шахтарем» зіграти без недобору

Коментарі