Жерсон РОДРІГЕШ: «Хочу довести, що заслуговую грати в Динамо»

Гравець готовий працювати, щоб залишитися в Києві

Форвард «Динамо» Жерсон Родрігеш, який не поїхав з командою на збір в Туреччину, розповів про позицію на полі, а також проблеми з нічним життям.

- Жерсон, чому ти зараз в дублі?
- Слухай, деякі речі важко пояснити. Початок кар'єри в Динамо було дуже хорошим для мене, зміна тренера не вплинула погано на клімат в команді, все було чудово. Ми часто розмовляли з новим тренером, обговорювали мою проблему, чому я не граю, чому постійно сиджу на лавці запасних. Я розумію, що це рішення тренера перевести мене в дубль, і я його поважаю! Але тепер моє завдання - довести, що я заслуговую грати в Динамо.

- Поясни ситуацію раз і назавжди - ти приходив в Динамо в якості вінгера або форварда?
- Приходив, як вінгер.

- Однак частіше грав форвардом...
- Так, для мене не проблема зіграти центральним нападаючим. Але, мені здається, більше проблем обороні суперника я можу завдати, граючи на фланзі.

- Однак ти напевно говорив з попереднім тренерським штабом, який запрошував тебе в команду. Де вони бачили тебе?
- Так, ми також багато спілкувалися і з попереднім тренером. Хацкевич допомагав мені адаптуватися в команді, за це я, звичайно, вдячний. Він хотів, щоб я заграв в команді, тому, думаю, що його тренерський штаб знав, як мене використовувати. Я відразу зміг включитися в роботу, був зосереджений, і ти бачив це в перших матчах.

- Деякі ЗМІ розповідали історії про твоє нічне життя. Воно, дійсно, існує в такому обсязі?
- Слухай, я обговорював ці моменти з тренерським штабом. Питав, чи впливає інформація в інтернеті на те, що я не граю. Головне - ретельно і старанно працювати, а то, що пише преса - часто брехня.

Раніше гравець розповів, що ще розраховує заграти в команді.

Іван Зінченко Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі