Олена ПІДГРУШНА: «Ще зі старту відчувалося, що немає свіжості»

Українська біатлоністка – про 40 місці в індивідуальній гонці

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна прокоментувала 40 місце в індивідуальній гонці на шостому етапі Кубка світу в словенській Поклюці.
«Можливо і далося взнаки те, що ми приїхали сюди раніше за інших, але, судячи з результату, допомогло це не дуже. Акліматизація пройшла, встигла звикнути, але сьогодні, дійсно, важкий старт був - почувала себе дуже погано. Якось у мене пішов спад - весь січень на кожному етапі настільки важкі гонки, складно...
Ми ж професіонали і більше реагуємо не на підбадьорювання натовпу: «Давай-давай!», а намагаємося виловити з шуму потрібну інформацію, яку дають тренери і сервіс. Ми і самі розуміємо, що нам потрібно «давати» (посміхається) і боротися до кінця. Добре, коли вболівальники є, з іншого боку, коли їх мало - бігти спокійніше. Але, в будь-якому випадку, я вдячна кожному і всім разом за підтримку!
Ще зі старту відчувалося, що немає свіжості. Розумієте, починали сезон - у мене були нижчі пульси і я швидше бігла, а зараз повільніше біжу, але пульс набагато вищий. Я вже починаю насторожуватися, бо робимо кардіограму - вона нічого не показує. Сьогодні хочу зв'язатися з тими кардіологами, у яких лікувалася влітку, щоб з'ясувати, потрібно мені хвилюватися, чи просто продовжувати», - сказала Підгрушна.
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 4

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі