Йожеф САБО: «Матвієнку ще зарано переходити в АПЛ»

Український захисник «Шахтаря» поки не готовий до гри в Англії, упевнений фахівець

Колишній головний тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про можливий перехід 23-річного українського захисника Миколи Матвієнка з «Шахтаря» в «Арсенал».
«З наших гравців в Європі яскраво зумів проявити себе Андрій Шевченко. Але і він зіткнувся з труднощами, коли змінив Серію А на АПЛ. Чемпіонат Англії - специфічний турнір, дуже важкий і енерговитратний. Там переважає силова жорстка гра, до якої готові далеко не всі спортсмени. Плюс швидкісні дані потрібно демонструвати не декілька разів за матч, а протягом двох таймів.
На мій погляд, Матвієнко ще рано переходити в АПЛ. Він відносно недавно став основним гравцем оборони «Шахтаря» і збірної. Йому ще є чому вчитися, потрібно набратися досвіду, підвищити кондиції. А в такий сильний чемпіонат, як АПЛ, потрібно переходити абсолютно готовим до конкуренції.
Якщо ж думати тільки про гроші, то, звичайно, їх можна заробляти і на лавці для запасних.
Чув, що Матвієнка хочуть підписати вже цієї зими. Але якщо трансфер не відбудеться, не думаю, що інтерес до нього пропаде. Так, виступ на Євро-2020 може відбитися на вартості гравця, але навряд чи значно», - вважає Сабо.
Михайло Шаповалов Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 21:45 0

Фіорентина за сумою двох матчів пройшла Брюгге і вдруге побореться за титул турніру

Коментарі