Футболіста Динамо підозрюють у подружній зраді

Карлос Самбрано продовжує притягувати до себе неприємні чутки

Центральний захисник «Динамо» Карлос Самбрано, який в поточному сезоні не провів за «біло-синіх» жодного офіційного поєдинку і не входить в плани головного тренера Олексія Михайличенка, потрапив у неприємну історію, пов'язану з його сімейним життям.
Журналісти перуанської програми Magaly TV: La Firme провели розслідування щодо Самбрано, в ході якого виявили, що кілька днів тому футболіст «Динамо» відпочивав на одній із яхт, де активно вживав алкогольні напої в компанії невідомих жінок. Журналісти припустили, що Самбрано зраджує своїй дружині Марсії Суккар, в шлюб з якою футболіст вступив наприкінці 2017 року.
Після того, як інформація була широко розтиражована в перуанській пресі, дружина Самбрано закрила свої сторінки в соцмережах від можливості перегляду сторонніми особами, а також нібито видалила всі знімки, де вона перебувала разом з Карлосом.
Також журналісти Magaly TV: La Firme повідомили, що оточення Самбрано нібито пропонувало їм винагороду за нерозповсюдження відеозаписів, на яких футболіст в компанії невідомих жінок відпочиває на яхті.
За останні місяці це не перша неприємна історія, в яку потрапив Карлос Самбрано. В кінці листопада минулого року його спіймали в Перу при виході з нічного клубу. Тоді повідомлялося, що футболіст нібито вдарив двох жінок, одна з яких виявилася неповнолітньою.
Нині Карлос Самбрано і його агенти активно підшукують новий клуб. Можливо, кар'єру захисник продовжить в «Бока Хуніорс».
Олексій Сливченко Джерело: Libero
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 06 жовтня 2024, 18:23 18

Дивіться відеоогляд матчу за третє місце чемпіонату світу 2024 року з футзалу

Коментарі