Вулверхемптон — Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Червоні» продовжують похід за чемпіонським титулом, але «вовки» вельми небезпечні

У четвер, 23-го січня, відбудеться поєдинок 24-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Вулверхемптон» прийме «Ліверпуль».
Нічого нового: «червоні» несуться до довгоочікуваного чемпіонського титулу зі швидкістю і впевненістю гарматного снаряда. Команда Юргена Клоппа видала серію з 13-ти поспіль перемог у АПЛ і явно не збирається на цьому зупинятися.
У «Ліверпуля» друга атака в англійській Прем'єр-лізі - 52 забиті м'ячі і, поза всякими сумнівами, найкращий захист - всього 14 пропущених голів в 22-х зіграних поєдинках. Всього 0,64 голи за гру!
«У Клоппа найсильніший склад в світі. Найсильніший воротар в світі - Аліссон. Найсильніша четвірка захисників - ліверпульська... У «Ліверпуля» немає слабких місць. Трійка хавів - всі мобільні, з приголомшливим відбором. Фантастична трійка гравців атаки», - заявив нещодавно український тренер «Десни» Олександр Рябоконь. З ним важко не погодитися.
Але і «Вулверхемптон» не такий простий, як може здатися на перший погляд. Після 23-х зіграних турів команда посідає 6-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 34 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 34-30. «Вовки» знаходяться вище за «Тоттенхем» і «Арсенал», у них стільки ж очок, скільки і у «Манчестер Юнайтед». Щоб перемогти «Вулверхемптон», «Ліверпулю» доведеться чимало потрудитися.
Проте, саме «червоні» - явні фаворити зустрічі. Звичайно, коли-небудь їх фантастична переможна серія дійде до кінця. Але навряд чи це станеться саме в лігві «вовків», куди ліверпульці незабаром нанесуть візит.
Михайло ШАПОВАЛОВ
Орієнтовні склади:
«Вулверхемптон»: Патрісіу - Саісс, Коді, Дендонкер, Доерті, Моутінью, Невеш, Джонні, Траоре, Хіменес, Нету.
«Ліверпуль»: Аліссон - Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Хендерсон, Фабіньо, Вейналдум, Салах, Фірміно, Орігі.
Не зіграють: Вінагре, Болі - Кейта, Клайн, Мілнер.

23 січня, четвер

«Вулверхемптон» - «Ліверпуль»
Вулвергемптон. Стадіон «Молінью». 22:00
Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 1:2
Арбітр: Майкл Олівер
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0

Коментарі