Передумали передумати! УПЛ вирішила не скасовувати плей-оф за місце в ЛЄ

УПЛ відправила клубам лист, в якому вже немає скасування матчів плей-офф

Українська Прем'єр-ліга передумала змінювати регламент турніру по ходу сезону і скасовувати плей-оф за путівку в Лігу Європи в поточному чемпіонаті.
Днями з'явилася інформація, що УПЛ збирається скасувати стадію плей-оф за право виступати в єврокубках вже в сезоні 2019/20. Наставник збірної України Андрій Шевченко через участь команди в Євро-2020 хоче, щоб сезон УПЛ закінчився якомога раніше. Він звернувся з цією пропозицією до Української асоціації футболу.
Планувалося, що після другого етапу УПЛ пройде плей-оф за право зіграти в Лізі Європи. У двораундовому турнірі мали зіграти команди, що зайняли місця з 4-го по 7-ме в УПЛ (або ж з 5-го по 8-ме, якщо переможець Кубка України займе високе місце в УПЛ).
Спочатку клуби чемпіонату України отримали лист від УПЛ з інформацією про можливе скасування плей-оф за місця в єврокубках. Однак уже наступного дня УПЛ відправила новий лист, в якому про скасування матчів плей-оф вже нічого нема, а йдеться лише про зміну дат матчів деяких турів УПЛ і поєдинків Кубка України.
Перший лист УПЛ
Другий лист УПЛ
Микола Степанюк Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі