Віталій ТРУШ: «Відчуваю, що можу додавати ходом»

Український біатлоніст – про результати в першій частині сезону

23-річний біатлоніст збірної України Віталій Труш прокоментував виступ у першій частині сезону 2019/2020.
- Як в цілому для тебе складається сезон на Кубку ІБУ?
- Чесно, влітку на чемпіонаті України був всім задоволений, зокрема і підготовкою до сезону, але відбігли вже 5 етапів і поки я не відчуваю, що зробив крок вперед чи додав в якихось компонентах. Просто з'явилася стабільність в стрільбі, а от свою швидкість нині поки не можу пояснити. Зараз перейшов на іншу фірму лиж, але сумніваюся, що справа саме в цьому, скоріше є питання до функціонального стану. Якось важко почуваю себе на трасі, особливо на останніх колах. Раніше міг перше коло на рівні з лідерами пробігти, а зараз це чомусь пропало. Стараюсь більш оптимістично про це все думати і не засмучуватися, адже відчуваю, що зможу додати.
- Цього року Юрай Санітра частенько робить ротацію основного складу. Є надії, що можеш додати до кінця сезону і спробувати свої сили на Кубку світу?
- Надія є, по собі я відчуваю, що ходом реально додаю по-трошку, але хочеться більшого. Про подальші плани чи ротацію, поки нема чого казати, та і їхати на Кубок світу сенсу нема, якщо на КІБУ з нулем чи з одним промахом займаєш сорокове місце.
Читайте також: Нев'янучі Семеренко, прориви українців, королева Екгофф і піжон Фуркад
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 23 квітня 2024, 17:42 3

У біатлоні Стіна Нільссон успіхів не досягла