Давай з'ясуємо, хто сильніший! Спаринг-партнер Кличка кинув виклик Усику

Непереможений хорват Філіп Хрговіч впевнений, що може перемогти українця

Непереможений хорватський боксер Філіп Хрговіч (10-0, 8 КО), який раніше був спаринг-партнером Володимира Кличка, заявив, що хотів би зустрітися в рингу з українцем Олександром Усиком (17-0, 13 КО):
«Чому б ми нам не з'ясувати з Усиком, хто сильніший? Вважаю, що можу його перемогти. У будь-якому випадку, сподіваюся вийти в ринг проти Олександра - якщо не в цьому році, то в наступному. Впевнений, що нашi шляхи з ним перетнуться.
До речі, в кінці січня збираюся відвідати Київ. Було б непогано подивитися в очі Усику і зрозуміти, чи хоче він нашого боя. Під час перебування в столиці України також хочу відвідати музей Кличко і зустрітися з Володимиром. Робота в його тренувальному таборі мені багато дала. Мрію повторити досягнення українця, який домінував у хевівейті протягом 10 років».
Хорватський боксер вважається одним з проспектів суперважкого дивізіону. У своєму останньому поєдинку 7 грудня він нокаутував американця Еріка Моліну. Дуель відбулася в Саудівській Аравії в андеркарді гучного бою Енді Руїс - Ентоні Джошуа.
Микола Степанюк Джерело: Klitschko-brothers
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 3

Еліна була максимально відвертою

Коментарі