Мінус Усик? У Болгарії пишуть: Джошуа і Пулєв зійдуться у травні в Стамбулі

Бій може пройти на стадіоні Vodafone Park, де грає «Бешикташ»

Британець Ентоні Джошуа захищатиме свій титул чемпіона світу в надважкій вазі проти Кубрата Пулєва в травні в турецькому Стамбулі, якщо вірити повідомленням з Болгарії.
За даними болгарських ЗМІ, бій повинен пройти в травні на стадіоні Vodafone Park, на якому грає стамбульський «Бешикташ».
Болгарин Пулєв навіть поділився посиланням на своїй офіційній сторінці в Facebook. Втім, експерти до чуток ставляться з достатньою кількістю скептицизму. Ніхто з офіційних осіб не підтвердив і навіть не повідомив про переговори.
Зараз видається малоймовірним, що бій між британцем і болгарином може відбутися в Туреччині. Але все можливо після того, як матч-реванш Енді Руїса проти Ентоні Джошуа пройшов у Саудівській Аравії. Стамбул прийме фінал Ліги чемпіонів УЄФА 30 травня 2020 року. Vodafone Park вміщує 41 тисячу глядачів.
IBF просуває болгарина як обов'язкового претендента, в той час як WBO наполягає на тому, що спочатку українець Олександр Усик повинен вийти на бій з Джошуа за їх версією. Якщо Ентоні звільнить пояс WBO, то Усик може поборотися за нього з новозеландцем Джозефом Паркером.
Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:59 0

Артем забив 20-й м'яч у поточному сезоні Ла Ліги

Коментарі