Юрій ВІРТ: «Лунін хотів зіграти як центральний захисник»

Спеціаліст прокоментував помилку українського воротаря в матчі проти «Альмерії»

45-річний екс-воротар «Шахтаря», донецького «Металурга» і збірної України Юрій Вірт прокоментував результативну помилку 20-річного українського голкіпера Андрія Луніна, якої той припустився у своєму першому поєдинку за іспанський «Ов'єдо».
«Мабуть, сталося непорозуміння між ним і захисником. Думаю, це наслідок того, що Андрій провів мало часу в новій команді, всього два дні. Коли пішла довга передача, йому не варто було виходити далеко з воріт, оскільки захисник просто відкотив би йому м'яч назад, і був би варіант в дотик вибити його в сторону атаки. А так він, напевно, крикнув своєму партнерові: «Я граю». Той і пропустив йому м'яч, в результаті отримали гол у свої ворота.
Хотів зіграти роль центрального захисника, що зараз часто практикується воротарями. Але в таких моментах голкіпер повинен прораховувати все до сантиметра. Дебют вийшов не найкращим. Добре, що головний тренер підтримав Андрія, сказавши, що не варто зациклюватися на помилці Луніна, і це повинно допомогти йому в подальшому. Видно, що нашому воротареві не вистачає ігрової практики», - вважає Вірт.
«Ов'єдо» Луніна програв «Альмерії» з рахунком 0:2 в поєдинку 23-го туру Сегунди.
Михайло Шаповалов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 23:59 0

Україна в рейтингу УЄФА зайняла остаточну 18-ту позицію