Артем ФРАНКОВ: «За що боротися Динамо? За друге місце в чемпіонаті?»

Спеціаліст поділився думкою щодо посилення київської команди

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою щодо трансферної політики київського «Динамо». Раніше повідомлялося, що «Динамо» підписало Ібрагіма Каргбо і Беніто.
«Сподіваюся, що, в свій час, ці хлопці зіграють свою видатну роль в київському «Динамо», але, чесно кажучи, поки не дуже віриться. Мені здається, що за результат в київському клубі найближчим часом будуть відповідати досить перевірені і відомі нам кадри, до яких відноситься Назарій Русин.
Подивимося по зборах. На нас чекає велика кількість контрольних поєдинків, за якими ми зробимо таку ж кількість висновків. А потім правда виявиться зовсім іншою. Тим більше, команді в єврокубках не грати, тобто перевірити нема на чому.
Коли мені кажуть, що «Динамо» потрібно посилити, або киянам потрібен нападник, у мене виникає одне питання: «А для чого? В якому такому турнірі «Динамо» збирається битися найближчим часом, що команді потрібен нападник для вирішення цих завдань?» За друге місце в чемпіонаті? Вибачте, нинішнього складу для цього повинно вистачати. Тим більше, що суперники не дуже виявляють тенденцію до посилення.
А що стосується Кубка України, то, з огляду на те, що «Шахтар» вже вилетів, знову-таки - та ж сама історія. Ніяких нападників або атакувальних півзахисників за чотири, п'ять або шість мільйонів купувати під цю справу не треба. Потрібно розпоряджатися тим ресурсом, який є в клубі: солідними футболістами середнього віку і тією талановитою молоддю, про яку стільки розмов.
Що стосується кваліфікації в єврокубках влітку, то влітку про це і подумаємо, ще є час. Чесно кажучи, награвати склад туди було б якось занадто оптимістично», - зазначив Франков в ефірі свого каналу на YouTube.
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 10:36 0

Захисник «Руха» став 10-м гравцем, який забив у ході матчу у свої та чужі ворота

Коментарі